Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Burundi

Proprietate de vânzare în Burundi
Burundi este un mic stat african care se învecinează cu Rwanda la nord, Republica Democratică Congo la vest și Tanzania spre sud și est. Acesta este situat în regiunea geografică a Marilor Lacuri și este un stat fără ieșire la mare.
Cel mai populat oraș este capitala Bujumbura, alte centre urbane sunt Muyinga, Ruyigi și situate pe platou.
Dacă sunteți interesat să investiți în proprietăți de vânzare în Burundi, trebuie să știți că situația politică și economică nu este deloc simplă, deoarece, de peste zece ani, tulburările din țară au pus piața imobiliară într-o situație dificilă.
Multe ciocniri dintre populație și forțele republicane au descurajat investitorii străini interesați să investească în proprietăți de vânzare în Burundi.
Majoritatea pieței imobiliare din Burundi este în principal o proprietate rezidențială datorită situației economice a majorității populației.
Există câteva mari companii occidentale interesate să dezvolte și să construiască proprietăți la nivel înalt pentru a atrage investitorii străini dispuși să cumpere proprietăți de vânzare în Burundi, dar are și scopul de a dezvolta o piață imobiliară cu țările africane vecine.
Cel mai bun oraș pentru a căuta și a cumpăra proprietăți de vânzare în Burundi este capitala. Este o casă la o universitate antică, are un aeroport internațional la nord-vest de oraș și legături rutiere cu Bukavu și Goma în Congo și Kigali din Rwanda.

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB